Matching

Hoe matchen wij?
Lees hier meer over onze matchingsmethode.

Zodra een schoolbestuur zich bij ons heeft aangemeld en via het formulier haar wensen kenbaar heeft gemaakt, gaan wij aan de slag met de matching. Wij zoeken onder de bij ons aangemelde studenten naar de 5 studenten van wie hun wensen en capaciteiten het best overeenkomen met de wensen van de school. Deze studenten berichten wij via de mail dat we een potentiƫle match gevonden hebben. Zij krijgen een omschrijving van de werkzaamheden en eventueel een lijstje met aanvullende vereisten van de school (cijferlijst, VOG, sollicitatie, etc.) te zien. Op basis hiervan kunnen zij aangeven of ze de match wel of niet willen accepteren. Omdat wij meerdere studenten tegelijkertijd benaderen, geldt in principe dat alleen de eerste student die positief reageert door ons aan de school wordt gekoppeld. Zoekt de school meerdere studenten, dan zullen wij uiteraard meerdere studenten koppelen.

 

Positief reageren op een match betekent dus nog niet dat je daadwerkelijk bent aangenomen. Als je als student positief reageert, maar te laat bent, krijg je hier uiteraard direct bericht over. Reageer jij als student als eerste positief, dan sturen wij je een mail met de contactgegevens van de school en laten we ook de contactpersoon van de school weten dat we jou gematcht. Van de student wordt vervolgens verwacht dat deze binnen drie werkdagen contact opneemt met de school. Doe je dit niet, dan mag de school na deze drie dagen proberen contact op te nemen met de student. Bij het eerste contact tussen de school en student houdt onze rol op. Van de student en school wordt verwacht dat zij verder samen afspraken maken en de werkzaamheden vormgeven.

 

Scholen behouden het recht om studenten die wij met hen gematcht hebben op basis van aanvullende eisen alsnog te weigeren. Uiteraard mogen studenten, als de match toch niet blijkt te bevallen, er nog voor kiezen om de werkzaamheden niet aan te nemen. Mits dit besluit wordt genomen, voordat er contact is geweest tussen de school en student, verwachten wij wel dat dit aan ons wordt teruggekoppeld.

Studenten
 voor het 
Onderwijs

DEEL ONS!

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

CONTACT

contactformulier

e-mail: info@studentenvoorhetonderwijs.nl

contact scholen: +31 6 37405318
contact studenten: +31 6 14382522